Κινηθείτε και πάλι με τη φυσικοθεραπεία!

HUMAN KINETICS

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Human Kinetics Physiotherapy - Souzana Loukogiannaki

Περιεχόμενα θέματα

Η ζωή με οξύ ή χρόνιο πόνο μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη και επίπονη. Με την εξειδικευμένη βοήθεια, όμως, ενός φυσιοθεραπευτή, οποίος είναι ειδικός στην κίνηση, μπορείτε να ελπίζετε με ασφάλεια στην εξάλειψη του πόνου. Μπορεί, επίσης να σας προτείνει διαφορετικές μεθόδους και ασκήσεις, προκειμένου να κινηθείτε ξανά.

Η φυσικοθεραπεία είναι αποτελεσματική!

Η φυσιοθεραπεία είναι μη επεμβατική, ενώ ως μέθοδος έχει αποδειχθεί, πως είναι στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρετικά αποτελεσματική. Υπάρχουν πολλά οφέλη από αυτή τη μέθοδο θεραπείας και οι παρακάτω είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κλείσετε μαζί μας ένα ραντεβού:

Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργική απόδοση και την κινητικότητά σας

Η φυσικοθεραπεία θα βελτιώσει τον συντονισμό, τη σταθερότητα του κορμού σας την αντοχή και την ευκινησία σας και, μάλιστα, να είστε βέβαιοι, ότι θα παρατηρήσετε πολύ μεγάλη διαφορά, η οποία θα είναι εμφανής στην καθημερινότητά σας, όπως για παράδειγμα στην εργασία και στα χόμπι σας. Η ευκινησία είναι σημαντική τόσο για τους νέους που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους, όσο και για τους ηλικιωμένους που θέλουν να αποτρέψουν τη δυσκαμψία, η οποία είναι δεδομένο, ότι θα προκύψει, αν δεν φροντίσουμε για το αντίθετο. Η φυσιοθεραπεία, ακόμη, μπορεί να συμβάλλει στη διαχείριση των τρεχόντων τραυματισμών, ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη μελλοντικών.

Αντιμετωπίζει την αιτία του πόνου

Η φυσιοθεραπεία θα σας προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διότι στοχεύει στους υποκείμενους παράγοντες που συμβάλλουν στην κατάστασή σας και θα τους επιλύει. Είτε η αιτία είναι ουλώδης ιστός, ανισορροπίες στάσης, περιορισμοί εύρους κίνησης ή βραχείς μύες, ο θεραπευτής σας θα εντοπίσει το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσει σωστά, ώστε να σας προσφέρει μόνιμη ανακούφιση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν παρενέργειες

Υπάρχει πολύ χαμηλός κίνδυνος παρενεργειών με τη φυσιοθεραπεία, επομένως μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας, ότι αυτή ως μέθοδος είναι ασφαλής. Σε αντίθεση με άλλες επεμβατικές διαδικασίες, υπάρχει πολύ μικρός χρόνος αποκατάστασης και οι τεχνικές φυσιοθεραπείας μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τον ασθενή.

Το πλάνο θεραπείας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας

Τόσο οι συνεδρίες, όσο και το κάθε πλάνο θεραπείας θα προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες του ασθενούς και θα προταθούν θεραπευτικές ασκήσεις, χειρωνακτική θεραπεία, νευρομυϊκή επανεκπαίδευση και τρόποι θεραπείας ανάλογα με την κατάστασή σας. 

author avatar
The Editor
Μοιράσου το άρθρο

ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η Σουζάνα Λουκογιαννάκη είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Έχει ειδικευτεί στον Βιοϊατρικό Βελονισμό και είναι μέλος της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στον συνδυασμό της φυσικοθεραπείας και του Βιοϊατρικού βελονισμού για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και νευρολογικών διαταραχών καθώς και του χρόνιου πόνου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με την κ. Λουκογιαννάκη παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλέφωνα 2106149269 & 6937110261.

×